Over Power-Packer

Al bijna 50 jaar maken we in Oldenzaal hydraulische aandrijfsystemen. We vertellen je graag wat meer over Power-Packer.

Cabriodaken en cabinekantelsystemen

Onze technische kennis en tot in detail geperfectioneerde productieprocessen hebben ons ver gebracht. Tot wereldwijd marktleider op het gebied van aandrijfsystemen voor cabriodaken van personenauto’s en cabinekantelsystemen voor vrachtwagens. Maar we doen méér. Onze motion control systems functioneren feilloos. Daarom ontwerpen en produceren we ze ook voor andere processen waarbij veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn, zoals off-highway, landbouw en gezondheidszorg.

Oldenzaal, Spanje, Frankrijk...

Naast ons hoofdkantoor in Oldenzaal met 350 medewerkers, hebben we diverse zusterbedrijven met wie we - als onderdeel van CentroMotion - nauw samenwerken. Bijvoorbeeld Weasler in Wijchen (bij Nijmegen), Maximatec in Spanje, Yvel in Frankrijk, CrossControl in Zweden. Dus, wil jij doorgroeien? Dat kan bij ons ook buiten Oldenzaal.

Global Headquarter Power-Packer Europa B.V.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Waarom werken bij Power-Packer?

Technische hotspot in de regio

Wereldwijd is bekend dat onze motion control systems feilloos werken. Hightech perfectie die wordt ontworpen in Oldenzaal en daar deels ook wordt geproduceerd.

Wij laten je groeien

Als marktleider hebben we voortdurend behoefte aan nieuw talent. Wil jij je doorontwikkelen? Dat kan bij ons, in techniek, verkoop of kwaliteit, in de regio of wereldwijd.

Van betekenis zijn voor wereldmerken

Jij zorgt ervoor dat het dak van een Ferrari Portofino automatisch opent. Of je perfectioneert de aandrijving van de scantafels van Siemens Healthineers.

We hebben oog voor jou

Iedereen bij ons is van essentieel belang voor de perfectie die wij garanderen voor onze systemen. Daarom zorgen wij ervoor dat jij bij ons perfect in je vel zit.

Onze verhalen