Werken

Wil jij werken in een internationale technische omgeving? Dan voel je je bij ons thuis. Wij werken met hoge standaarden, omdat onze motion control systems onderdeel zijn van cruciale processen die feilloos en veilig moeten zijn. Kom, we laten je zien hoe dat werkt.

Een open cultuur en familiaire sfeer

Wij? Dat zijn 350 mensen die zich hier in Oldenzaal elke dag weer sterk maken om een product te ontwerpen en te maken dat zó goed is dat onze klanten er blindelings op vertrouwen. Een grote verantwoordelijkheid? Inderdaad. Dat heeft gedurende de vijftig jaar dat we dit doen, geleid tot een cultuur van samenwerken, openheid en vrijheid. We zijn dan ook trots op onze familiaire, nuchtere sfeer.

Veel kansen om door te groeien

We staan open voor verandering en bieden daar ook veel mogelijkheden toe. Dus wil jij je ontwikkelen? Dat stimuleren we graag en we helpen je bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Ondanks dat we een platte organisatie zijn, kun je bij ons doorgroeien of wisselen van functie of afdeling, bijvoorbeeld van productie naar kantoor. Medewerkers zijn hier best lang in dienst, zo’n tien jaar. En 40-jarige jubilea vieren we ook regelmatig. Ja, mensen zijn hier niet snel uitgekeken. Dat draagt natuurlijk ook bij aan die familiaire sfeer waar je hierboven al over las.

We helpen je bij het leren van nieuwe vaardigheden

Waarom werken bij Power-Packer?

Technische hotspot in de regio

Wereldwijd is bekend dat onze motion control systems feilloos werken. Hightech perfectie die wordt ontworpen in Oldenzaal en daar deels ook wordt geproduceerd.

Wij laten je groeien

Als marktleider hebben we voortdurend behoefte aan nieuw talent. Wil jij je doorontwikkelen? Dat kan bij ons, in techniek, verkoop of kwaliteit, in de regio of wereldwijd.

Van betekenis zijn voor wereldmerken

Jij zorgt ervoor dat het dak van een Ferrari Portofino automatisch opent. Of je perfectioneert de aandrijving van de scantafels van Siemens Healthineers.

We hebben oog voor jou

Iedereen bij ons is van essentieel belang voor de perfectie die wij garanderen voor onze systemen. Daarom zorgen wij ervoor dat jij bij ons perfect in je vel zit.

Motion control systems voor:

Automotive | Innovatief en hoogwaardig

Je staat er haast niet bij stil, juist omdát het altijd werkt. Maar stel je nou eens voor dat jij ervoor hebt gezorgd dat het dak van een supercar geruisloos sluit terwijl de auto met 40 kilometer per uur door de stad cruist. Inderdaad... best knap. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de bediening van de kofferbak, motorkap, spoiler, het aanpassen van de rijhoogte of het verstellen van de stoel. En dit doen we bij Power-Packer voor topmerken als Audi, BMW, Ferrari, Koenigsegg, Magna Car Top Systems, Valmet, Volkswagen en Webasto. Merken die een hoogwaardig product eisen en die ons continu uitdagen om die hoogwaardige kwaliteit te laten aansluiten bij hun innovaties.

Transportvoertuigen | Krachtig en betrouwbaar

Indrukwekkend, dat je als vrachtwagenchauffeur met één hand de cabine van je voertuig opzij kunt kantelen. Bijvoorbeeld als je onderweg een raar geluid hoort of een melding krijgt. Dát is de gedachte waarmee wij elke dag keihard werken aan krachtige en betrouwbare motion control systemen. Voor cabine kantelsystemen. Maar ook voor stuursystemen, laadklepcilinders, grillsloten, potkrikken of stabilisatiesteunen. DAF, Iveco, Kenworth, Mack, Renault, Scania, MAN, Volvo... allemaal vertrouwen ze op onze feilloze ontwerpen en productieprocessen.

Gezondheidszorg | Nauwkeurig en compact

Brancard, operatietafel, ziekenhuisbed, … op onze handbediende of elektrisch-hydraulische actuatoren kan het medisch personeel blindelings vertrouwen: zij kunnen snel de juiste zorg verlenen, terwijl de patiënt veilig op de juiste hoogte en in de juiste positie ligt. Grootse techniek is compact weggewerkt zodat ze medische handelingen niet belemmeren, want levens staan op het spel. Ja, dat flitst door je gedachten als je bij ons werkt. Ook op maandagmorgen.

Off-highway | Krachtig en onverwoestbaar

De bekendste toepassing in deze branche is misschien wel het uitschuifbare stabilisatiesysteem dat de hijskraan waterpas zet op een oneffen bouwterrein. Wát een power. En dat geldt natuurlijk ook voor actuatorsystemen voor ladders en beschermingsplaten of hydraulische systemen voor wentelploegen. Als je werkt aan elektro-hydraulische aandrijfunits voor toepassingen in bouw, bosbouw, landbouw of mijnbouw, dan houd je rekening met extreme werkomstandigheden.

Landbouw | Precies en betrouwbaar

Ken je dat, dat de motor niet meer start als hij een winter in de schuur heeft gestaan? Daar hebben onze actuatoren voor de landbouw geen last van. Als het tijd is om te oogsten, dan moeten de beweegbare systemen aan de machines uiterst nauwkeurig en betrouwbaar functioneren. Oók na maanden stilstand, in weer en wind. In deze branche is het belangrijk dat je precies begrijpt wat de uitdagingen zijn. Daarom werken we nauw samen met de klant om de efficiëntie van hydraulische systemen te verbeteren en het bedieningsgemak te verhogen.

Automotive

Transportvoertuigen

Gezondheidszorg

Off-highway

Landbouw