Leren

Psst, niet verder vertellen, maar dit is de beste stageplek in deze regio. En ook als je wilt afstuderen en leren in een technische omgeving, zijn wij jouw startblok voor een internationale carrière. Niet de makkelijkste plek, want de branches waarvoor jij aan de slag gaat dagen jouw skills maximaal uit.

Goede start op de arbeidsmarkt

Die veeleisende branches, laat je daardoor niet afschrikken. Want we stoppen veel tijd en aandacht in jouw begeleiding. Reken maar dat je daardoor veel leert. En ben je eenmaal aan die hoge lat gewend, dan heb je daar de rest van je leven profijt van. We gunnen je gewoon een goede start op de arbeidsmarkt.

Het echte werk

Hier dus geen suffe klusjes en het kopieerapparaat zul je ook niet vaak zien. Wie je wel vaak zult zien, dat zijn de andere stagiaires en afstudeerders. Bijvoorbeeld tijdens de introductiebijeenkomst. Of tijdens de sollicitatiebijeenkomst halverwege, waarin je van ons waardevolle feedback krijgt op je cv, je brief en je gesprekstechnieken. Of je nou stage loopt op de engineeringafdeling, of afstudeert op het onderwerp , bij ons ga je veel meemaken en ben je verzekerd van een laagdrempelige overgang naar het echte werk.

Waarom leren bij Power-Packer?

Meer over ons

Goede vergoeding

Bij een goede stageplek hoort natuurlijk ook een goede vergoeding. Voor mbo is dat 250,- per maand, voor hbo en wo 350,- per maand.

Serieuze begeleiding

Jouw stagebegeleider neemt de tijd voor je, zodat je echt in het vak wordt ingewijd. Daar krijgen we vanuit de opleidingen regelmatig complimenten voor.

Je hoort er echt bij

Tot twee jaar na je stage of afstuderen nodigen we je uit voor onze zomerbarbecue. Omdat we graag van je horen waar je mee bezig bent.

Veelzijdig bedrijf

We hebben stage- en afstudeerplekken voor diverse opleidingen: engineering, werktuigbouw uiteraard. Maar ook sales, kwaliteit, inkoop en logistiek.